Startup empresarial

A Deventer Consulting, tenim un fort enfocament en els emprenedors de manera que oferim el suport complet des de la idea de negoci fins a la implementació exitosa del mateix.

Tots sabem el difícil que és establir la pròpia empresa i quins obstacles de diferents tipus s’han de superar. El nostre treball és que l’empresari només hagi de tenir cura del seu negoci principal, i tots els aspectes legals, laborals i fiscals són regulats per nosaltres.

Aquesta reorientació, així com la nostra forta implicació en l’escena barcelonina de startups, ha atret també l’atenció internacional, pel que hem estat classificats per mercurr.com com “expert local” a Barcelona.

En Deventer Consulting, intentem fer que el treball de l’emprenedor sigui el més còmode possible, pel que hem implementat Quipu, un programa que facilita als nostres clients el control d’ingressos i despeses i l’accés a temps real de totes les dades fiscals i financers, base fonamental com també ho és l’intercanvi d’informació basat en el núvol.

La implicació en el sector start-up es complementa amb el nostre patrocini i el suport de NeDeNa, una xarxa d’empresaris de parla alemanya que ofereix una plataforma per a l’intercanvi de coneixements i xarxes.