Història del despatx

Explicar els nostres orígens és com fer història del que ha estat la comptabilitat i la fiscalitat en els últims 65 anys a Espanya.

Fa aproximadament uns 50 anys, el meu pare Dionisio F. Sánchez Lorenzo, professor Mercantil, início el que a hores d’ara és Deventer CONSULTING. En aquells inicis, els serveis es reduïen a “portar comptabilitats” i liquidar els pocs impostos de l’època, eren uns anys on la comptabilitat era molt poca rellevant i la fiscalitat es reduïa a pagar el que les famoses Juntes d’Avaluació Global et assignaven.

Afortunadament, les coses a Espanya han canviat i molt, l’arribada de la democràcia a Espanya, va suposar per primera vegada que disposéssim d’un sistema fiscal homologable amb el nostre entorn, la comptabilitat anava adquirint protagonisme com la adquirien els comptables.

La nostra oficina també ha evolucionat al llarg d’aquests anys, des de la clàssica oficina de consultoria fiscal fins al “expert local” per startups i la implementació de programari basada en clowd que simplifica i optimitza enormement l’intercanvi d’informació amb els nostres clients.

Nostre equip

  Miembro Deventer Consulting

  Francesc Sánchez Lorca

  Diplomat en Ciències Empresarials, Economista (Universitat de Barcelona) Col·legiat en el Col-legi d´Economistes de Catalunya, Master en Tributació (Abad Oliva – Barcelona), Auditor Censor Jurat de Comptes, membre ejerciente del ROAC nº 14.432, membre de la AEDAF (Associació Espanyola d’Assessors Fiscals), membre de AECA (Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’empreses) i de ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció).

  Miembro Deventer Consulting

  Denis Gloger

  Denis és economista graduat amb Máster (Universitat de Colònia) i Màster en Assessoria fiscal i Tributació (CEF Barcelona), expert en start-ups, desenvolupament de negocis i clients internacionals. Denis parla alemany, espanyol, català i anglès.

  Miembro Deventer Consulting

  Sergi Orge

  Diplomat en Relacions Laborals (Universitat de Barcelona) i col·legiat al Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, nº 5087. Asessor jurídic i econòmic en materia socio-laboral i empresarial. Expert en relacions laborals, economía laboral i de la empresa, recursos humanos i tècnic en organització del treball i de l’empresa. Especialista en sociologia de l’empresa i en psicologia laboral.

  Miembro Deventer Consulting

  Marc Duch

  Marc és diplomat en Gestió i Administració pública (Universitat de Barcelona), expert en consultoria empresarial i un tot terreny del món de la gestió i l’assessoria. Acumula prop de 20 anys d’experiència en el sector de la gestió acompanyant, liderant o gestionant projectes empresarials de tots els volums i tipologies. Parla espanyol, català i anglès.

  Miembro Deventer Consulting

  Guillermina de Jong

  Responsable del Departament Comptable. La seva experiència de més de 40 anys com a comptable li permet ajudar als nostres clients optimitzar a les seves obligacions tributàries, comptables i financeres. A més, té àmplia experiència en l’àrea laboral. Guillermina domina a part del castellà i el català l’anglès, alemany i holandès.

  Miembro Deventer Consulting

  Lídia Pinto Cano

  Departament Comptable i Fiscal. Després d’adquirir experiència com a comptable en diverses empreses, porta més de 10 anys a Deventer Consulting assessorant empreses de totes dimensions i de tots els sectors. És molt meticulosa i detallista.

   Miembro Deventer Consulting

   Oriol Orge

   Doctor d’ordinadors (els cura quan estan malament), missatger sense fronteres, la nostra cara visible en els registres i oficines oficials. L’Oriol és auxiliar administratiu de l’empresa. El seu àrees de suport són: La tramitació presencial davant administració i la gestió d’equips informàtics.