Consultors fiscals amb més de 50 anys d’experiència, respectem el passat però innovem. La consultoria és la nostra passió, ens encanta el que fem. Creiem en un estil informal de relació client-consultor que promou relacions senzilles i directes entre els nostres clients i nosaltres.

Passió

Parlem francament. Consultoria és la nostra passió, ens encanta el que fem. És per això que anem més enllà del servei “tradicional” per contribuir a l’èxit dels clients.

Propòsit

Tenim un propòsit clar: La missió de donar als nostres clients el millor servei de consultoria.

Expertise

Tenim una llarga experiència en el camp d’assessorament fiscal. El nostre model de negoci es dedica a la consultoria. La nostra passió és servir i assessorar als nostres clients amb el més alt nivell d’experiència. Les nostres relacions amb els clients es basen en la col·laboració, la continuïtat i la confiança mútua.

Historia

Tenim una història d’èxit. Gestionem la nostra empresa a llarg termini, atenent clients des dels anys seixanta.

Innovació

Respectem el passat però innovem. Deventer Consulting és sinònim de consultoria d’alt rendiment i solucions basades en noves tecnologies.

Continuïtat

En Deventer Consulting establim aliances a llarg termini. Som conscients de la importància d’una història reeixida per avançar, 100% de confiança l’un en l’altre.

Contacte

¿Cómo nos conoció?
¿En que área le podemos ayudar?